Elkészült Karunk új honlapja. Az új lap a www.de-efk.hu címen található meg.

Jelen honlapon a 2010 szeptemberéig közzétett tartalmak érhetõek el!
Tisztelt Hallgatók!

Elkészült a 2007. szeptember 1. után beiratkozott BSc és MSc hallgatók hallgatói rangsora az utolsó két aktív félév teljesítménye alapján és a finanszírozási formák közötti hallgatói átsorolás (melynek szabályozását a DE Tanulmányi és vizsgaszabályzata és Térítési és juttatási szabályzata tartalmazza részletesen). Az átsorolásról az érintettek levélben határozatot kapnak. Letöltés itt

Tisztelettel:
Dr. Sárváry Attila
oktatási dékán-helyettes

 
30 ezren kimaradnak idén a felsőoktatásból

94 ezer jelentkező zárta sikeresen az idei hagyományos felvételi időszakot - jelentette be Hiller István oktatási és kulturális miniszter a Pont Ott Partin, Budapesten, július 23-án. A 127 500 felvételizőből tehát nagyjából 30 ezren kimaradnak idén.

Tovább...
 
Kétéves időszakra kapnak fizetési kedvezményt a diákhitelt törlesztők
Holnaptól minden diákhitelt törlesztő a minimálbér legalább hat százalékára módosíthatja havi törlesztőrészletét, amely legfeljebb két évre szóló engedményt egy 2006-os, a Diákhitel Központról szóló kormányrendelet mostani módosítása tesz lehetővé - jelentette be Kiss Péter társadalompolitikai miniszter július 7-én, Budapesten. A kérelmeket automatikusan elfogadják, a válság hatására ugyanis egész családokat, és nem pusztán egy-egy személyt érinthetnek az elbocsátások.
Tovább...
 
Hallgatói rangsor átsorolás
HALLGATÓINK FIGYELMÉBE!

Értesítem a kar hallgatóit, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelően a tanulmányi eredményt figyelembe véve 2009. nyarán is rangsort készítünk a kar hallgatói között. E rangsor alapján államilag támogatott hallgatók kerülhetnek át költségtérítéses képzésbe, és viszont. Felhívom a költségtérítéses képzésben résztvevő hallgatók figyelmét, hogy az államilag támogatott képzésre történő átsorolás iránti kérelmeiket 2009. július 10-ig adhatják be a tanulmányi osztályra.
Tovább...
 
10,5 százalékra csökken a diákhitel kamata


A diákhitel kamatának mértéke 2009. második félévében 50 bázisponttal, 10,5 százalékra csökken az előző kamatperiódushoz képest - állapította meg a Diákhitel Igazgatóság a jogszabály szerinti, féléves felülvizsgálat során.
Tovább...
 
55,5 milliárd forintos fejlesztés a felsőoktatásban
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv részeként csaknem 55,5 milliárd forintos infrastrukturális beruházás és fejlesztés kezdődhet meg az ország 13 felsőoktatási intézményében - jelentette be Molnár Csaba, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter június 19-én, Dunaújvárosban. A kétfordulós európai uniós támogatásban első körben hat, majd hét intézmény fejlesztéséről döntött a kormány - tájékoztat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapja, az nfu.hu.
Tovább...
 
Diplomaosztó
 Diplomaosztó


Fotók:
Stúdió
Tovább...
 
10 éves a Gyógytornászképzés az Egészségügyi KaronFotók:
Stúdió
Tovább...
 
Európa: megszűnő és növekvő tandíjak, diáktüntetés, reformok

Szankciókkal fenyegeti a miniszter a francia felsőoktatási reform ellen tüntető egyetemistákat, Szerbiában pedig számos szak esetében akár 50 százalékkal emelik meg a tandíjat, miközben Ausztriában megszüntetik a költségtérítést...

Tovább...
 
Új fotógalériák
Negyedéves búcsúztató

Fotók:
Stúdió

Szakvizsga okelvél átadás

Fotók:
Stúdió
 
Megbénította a felsőoktatást a horvát egyetemisták tandíjellenes sztrájkja

Hetek óta tüntetnek a horvát egyetemisták, április végéig Zágrábban, Eszéken, Zadarban, Rijekában és Splitben foglalták el különböző felsőoktatási intézmények területét, mellyel összesen 15 egyetemi kar működését bénították meg.

Tovább...
 
Hamarosan fény derül a Katapult-ügyre

Hamarosan közli az oktatási tárca a Katapult Mentorprogrammal kapcsolatos vizsgálat eredményét - tudta meg a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az Oktatási és Kulturális Minisztérium esélyegyenlőségi főigazgatósága ellen indított vizsgálat...

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>


Ma 2018. 10. 17, szerda, Hedvig napja van.

Szerver terheltség:
Látogatottsági Statisztika - Hibabejelentés
© 2018 Debreceni Egyetem OEC Egészségügyi Kar