Elkészült Karunk új honlapja. Az új lap a www.de-efk.hu címen található meg.

Jelen honlapon a 2010 szeptemberéig közzétett tartalmak érhetõek el!
Felhívás


Dr. Papp Imre, karunk ügyvédje, minden hónap utolsó hétfőjén 14.00-tól 16.00-ig tanácsadást tart a Könyvtárban hallgatóknak és dolgozóknak egyaránt.

Forduljanak hozzá bizalommal bármilyen jogi ügyben.
 
Felhívás
A Debreceni Egyetem rektora pályázatot hirdet

a Debreceni Egyetem első alapképzésben, első mesterképzésben, első osztatlan egységes képzésben, első szakirányú továbbképzésben, valamint első felsőfokú szakképzésben nappali tagozaton tanulmányokat folytató magyar állampolgárságú, valamint a külföldi állampolgárságú hallgatói részére a 2009/2010-es tanév I. félévében egy félévre szólóan  a Debreceni Egyetem Művészeti Ösztöndíjának elnyerésére.
Tovább...
 
Nyelvi és szakmai képzés diplomás roma fiatalok számára
Kéthónapos nyelvi és szakmai képzést indít diplomás roma fiatalok számára a budapesti amerikai nagykövetség; a képzés idejére a pályázók ösztöndíjban is részesülnek, a képzés végén írásos értékelést és ajánlólevelet kaphatnak. Az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének keddi tájékoztatása szerint a külképviselet azzal a céllal indítja el Roma Oktatási és Gyakorlati Képzési Programját, hogy a résztvevők olyan nyelvi és szakmai tapasztalatokat szerezzenek, amelyek bővítik jövőbeni karrierlehetőségeiket.
Tovább...
 
Tűzriadó gyakorlat


Letöltés (PDF file)
 
Felkészítő program
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet a szakmai vizsgaelnökök részére felkészítő programot tart:

2009. szeptember 16-án 10 órai kezdettel az Intézet Budapest VIII. ker. Baross utca 52. alatti székházában.

A felkészítés programjának kialakítása olyan, hogy a program elvégzéséről kiadott tanúsítvány a vizsgaelnöki szakértői névjegyzékbe történő jelentkezéshez illetve a regisztráció megújításához is felhasználható.
Tovább...
 
Pályázati felhívás

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium nyílt pályázatot hirdetett a magyarországi államilag elismert egyetemek és főiskolák esti vagy levelező munkarend szerint szervezett költségtérítéses képzésben résztvevő szociálisan rászoruló roma fiatalok számára.

Tovább...
 
Egy hétig lehet még igényelni a diákhitelt

Már csak egy hetük maradt igénylésük leadására azoknak a felsőoktatásban tanulóknak, akik eddig még nem kértek diákhitelt, de már az első kifizetési napon, október 15-én pénzhez szeretnének jutni. Ez a pénzösszeg akár 200 ezer - a költségtérítéses hallgatók számára akár 250 ezer - forint is lehet - közölte a Diákhitel Központ.

Tovább...
 
Új fotógalériák

Gólyatábor 2009


Évnyitó
 
További 12 ezer jelentkező nyert felvételt a felsőoktatásba
Megállapították a pótfelvételi keretében meghirdetett képzések ponthatárait augusztus 29-én. Az augusztusi felvételi eljárásnak köszönhetően a 94 ezer felvételt nyert gólya mellett további 12.000 frissen felvett hallgató kezdheti meg felsőoktatási éveit szeptembertől. A felvételi döntésről a napokban kapnak írásos értesítést a jelentkezők, a ponthatárokat a felvi.hu oldalon tekinthetik meg az érdeklődők - adta hírül az MTI.
Tovább...
 
Szociálgerontológus másoddiplomás képzés indul a DE Egészségügyi Karán 2009 szeptemben


Az Alkalmazott Szociális Gerontológia szakirányú továbbképzési szak olyan szakembereknek nyújt az öregedéssel, időskorúak szakszerű gondozásával kapcsolatos speciális ismereteket, akik munkájuk során kapcsolatba kerülnek időskorúakkal.
Tovább...
 
Drogprevenció a szociális munkában - új oktatási segédanyag karunk kiadásában
Karunk kiadásában jelent meg a „Drogprevenció a szociális munkában” című oktatási segédanyag, amely az elmúlt tanévben lebonyolított hasonló című szabadon választott kurzus elméleti és gyakorlati óráinak anyagait tartalmazza szerkesztett formában.

A kurzust és a kiadványt karunk a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés Programjával közösen szervezte, illetve jelentette meg.
Tovább...
 
Pótfelvételi a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karára
Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy intézményünk valamennyi képzésére nappali és levelező tagozatra pótfelvételit hirdettünk meg költségtérítéses képzésre. Az érdeklődők jelentkezési lapot a kar Tanulmányi Osztályán igényelhetnek naponta 8.00 – 13.00 óráig, a kitöltött jelentkezési lapot az Oktatási Hivatal címére (1443 Budapest, Pf.: 220) kell elküldeni vagy elektronikusan is jelentkezhetnek a www.felvi.hu honlapon.

A pótfelvételi eljárás során a költségtérítéses képzésre jelentkezők felvételi ponthatára alapképzésben 160 pont, mesterképzésben 50 pont.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>


Ma 2018. 10. 17, szerda, Hedvig napja van.

Szerver terheltség:
Látogatottsági Statisztika - Hibabejelentés
© 2018 Debreceni Egyetem OEC Egészségügyi Kar