Elkészült Karunk új honlapja. Az új lap a www.de-efk.hu címen található meg.

Jelen honlapon a 2010 szeptemberéig közzétett tartalmak érhetõek el!
A Magyar Tudomány Ünnepe


A Debreceni Egyetem
Egészségügyi Kara tisztelettel meghívja Önt 2009. november 10.-én 11 órára a kar Torony épületének első emeleti előadótermébe A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából megrendezett kitüntetés átadó rendezvényére.
Tovább...
 
Kiegészítő hallgatói mobilitási pályázat


A Debreceni Egyetem az LLL/ERASMUS-program keretében pályázatot hirdet  hallgatói külföldi tanulmányok folytatására a 2009/2010-es tanévben.
Tovább...
 
"Legyen jobb a gyermekeknek"

Miskolc MJV Önkormányzat Egyesített Bölcsőde és Egészségügyi Szolgálat és a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Védőnői szakirány Miskolcon 2009 október 07-én konfrenciát tartott „Legyen jobb a gyermekeknek” címmel. A családok anyagi helyzetének egyik leggyakoribb indikátora az ún. relatív jövedelmi szegénységet méri.
Tovább...
 
Ápolókat, Szociális gondozókat, Orvosokat...
Azonnali kezdéssel keresnek Németországi, Ausztriai munkahelyekre - kórház, idősek otthona.


Csak német nyelvű önéletrajzot kell küldeni + diploma.

www.seniorencare.com
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A jelenleg még tanuló ápolókkal munkaszerződést kötnek, és végzés után alkalmazzák őket.

Nyíregyháza. 2009. október 14.
 
Védőnő gyakorlatvezetői munkaértekezlet

Fotók:
Stúdió

Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Egészségügyi Gondozás és Prevenció Alapszak Védőnő Szakirányon 2009. október 02.-án a 160 órás iskola-egészségügyi gyakorlat megkezdése előtt gyakorlatvezetői munkaértekezletre került sor.
Tovább...
 
Nemzetközi Doktorandusz Konferencia 2009 Nyíregyháza
A Szent Atanáz Görög Katolikus Hittudományi Főiskola 2009. november 20-án nemzetközi doktorandusz (PhD/DLA) konferenciát kíván rendezni a Nyíregyházi Főiskola és a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara közreműködésével. A konferencia megrendezése már hagyományosnak mondható a nyíregyházi felsőoktatási intézmények életében. A konferencia elsődleges célja az, hogy e felsőoktatási intézmények doktoranduszaiként közremű-ködő PhD/DLA hallgatóknak fórumot biztosítsunk kutatási tevékenységük és eredményeik bemutatására.
Tovább...
 
Felhívás egyszeri szakmai támogatásra
A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán működő Kari Hallgatói Juttatási Bizottság pályázatot hirdet egyszeri szakmai támogatás elnyerésére.

Pályázatot nyújthat be, a legalább 4,0 tanulmányi átlageredményű, az adott szakirány tantárgyaiból kiváló eredményt felmutató II-IV. éves nappali tagozatos hallgató.

A pályázatnak tartalmaznia kell:
-    a pályázó korábbi tanulmányi átlageredményeit félévente
-    a főbb szakmai tantárgyak érdemjegyeit
Tovább...
 
Módszertani megújulást és technikai pluszt jelent az e-learning
Az eddigi tapasztalatok ismertetése mellett a konkrét eseteken keresztül mutatjuk be az elektronikus képzés alapvető koncepcióját - mondta Józsa Gabriella, az Eduweb Multimédia ZRt. oktatási és tartalomfejlesztési igazgatója szeptember 23-án, online sajtótájékoztató keretein belül arról a konferenciáról, melyet október 15-én tartanak Edukreatív E-learning konferencia - A "technika ördöge" a felnőttképzésben címmel.
Tovább...
 
Felhívás


A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete 2009. október 2. – október 17. között rendezi meg a Kis- és középvállalkozás ösztönzése című 40 órás szakmai továbbképzését. A továbbképzés helyszíne: DE Egészségügyi Kar 4400. Nyíregyháza, Sóstói u. 2-4.
Tovább...
 
Ápolói Sympózium Nyitrán

Fotók


A Constantine the Philosopher University in Nitra Faculty of Social Studies and Health Care
Department of Nursing 2009. szeptember10-11.-én Nursing of the 21st Century in the process of changes címmel nemzetközi szimpóziumot rendezett, melynek társrendezője is egyben a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar.
Tovább...
 
2009-2010. évi tanulmányi rend a szociális alap- és szakvizsgához

2009-2010. évi tanulmányi rend a szociális alap- és szakvizsgához
 
Hiller: a Bologna-rendszernek a színvonalas felsőoktatást kell szolgálnia


Hiller István oktatási és kulturális miniszter szerint a Bologna-rendszernek egy olyan átjárható, európai értelemben vett, egységes felsőoktatási térséget kell létrehoznia, amely a színvonal-centrikus oktatást szolgálja. Ezt a tárcavezető a főiskolai tanári kinevezések átadó-ünnepségén mondta el szeptember 22-én, kedden.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>


Ma 2018. 10. 17, szerda, Hedvig napja van.

Szerver terheltség:
Látogatottsági Statisztika - Hibabejelentés
© 2018 Debreceni Egyetem OEC Egészségügyi Kar