Elkészült Karunk új honlapja. Az új lap a www.de-efk.hu címen található meg.

Jelen honlapon a 2010 szeptemberéig közzétett tartalmak érhetõek el!
Oktatói Tudományos FórumFotók:
Stúdió
Tovább...
 
Újabb Portugál vendéghallgató

Fotók:
Stúdió
2009. november 22.-én újabb portugál vendéghallgató érkezett a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Ápolás és betegellátás alapszakhoz, Ana Clara Félix Moreira. Ő a Politehnic Institute de Castelo Branco Health School harmadéves ápoló hallgatói nappali tagozatos hallgatója.
Tovább...
 
Pályázati felhívás oktatók számára


Megjelent a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal honlapján a Mecenatúra2009 pályázat 2009-2010-es évekre szóló felhívása. A pályázatok beadására 2009. szeptember 28. és 2010 október 31. között van lehetőség.
Tovább...
 
Méhnyakrák megelőzése


A Debreceni  Egyetem Egészségügyi  Kar  Egészségügyi Gondozás és Prevenció Alapszak IV. éves Védőnő Szakirányos hallgatói  Méhnyakrák megelőzése címmel kampányt szervez, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak 2009 november 24.-én.
Tovább...
 
"Köztünk van!"
Tovább...
 
Intensive program of ENNE IP 2010


Invitation for students for the INTENSIVE PROGRAM of ENNE  “IP 2010” Wégimont (Belgium), 18-24 April 2010

Tisztelt Kollegák és Hallgatók, ha valaki érdeklődik az Intenzív Programon való részvétel lehetőségeiről, bővebb információ kapható Papp Katalin főiskolai docenstől.
Tovább...
 
Portugál vendéghallgatók

Fotók


A 2009/2010. oktatási év őszi szemeszterében már második alkalommal fogad a Debreceni Egyetem Egészségügyi kar Ápolás és betegellátás alapszak portugál vendéghallgatókat. Liliana Cristina Marques Lourenco és Rita Gomes a Viseu Politehnic Institute Health School harmadéves ápoló hallgatói nappali tagozaton.
Tovább...
 
Új fotóalmbumok

Fotók:
Stúdió


Fotók:
Stúdió
 
GólyabálFotók:
Stúdió
 
Mentési bemutató


2009. november 10-én délelőtt 10 órától a Kar parkolójában mentési bemutató kerül megrendezésre a IV. éves mentőtiszt hallgatók által, mely a iskolánkat és a mentőtiszt szakirányt hivatott népszerűsíteni.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
 
"Kincseink" Nemzetközi Tehetséggondozó Konferencia
Tovább...
 
JESZ pályázat


2009. nyarán az Egészségügyi Stratégiai Kutatóintézet (ESKI) két fő cél kitűzésével pályázatot írt ki. Egyrészt az oktatási intézményekben létre kíván hozni a hirtelen szívhalál mérsékléséhez szükséges ismeretekkel rendelkező, a nemzetközi akkreditáció szerint BLS szintű oktatói hálózatot, ...
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>


Ma 2018. 10. 17, szerda, Hedvig napja van.

Szerver terheltség:
Látogatottsági Statisztika - Hibabejelentés
© 2018 Debreceni Egyetem OEC Egészségügyi Kar