Elkészült Karunk új honlapja. Az új lap a www.de-efk.hu címen található meg.

Jelen honlapon a 2010 szeptemberéig közzétett tartalmak érhetõek el!
Változások a DETEP szabályzatban
Tisztelt Hallgatók!

A DETEP szabályzata rövidesen megváltozik. A változásokat az alábbi dokumentum tartalmazza. Kérem azokat a hallgatókat, akik szeretnének bekapcsolódni a programba, hogy ennek megfelelően a kitöltött jelentkezési lapjukat és a munkatervet a Rektori Hivatal Tudományos Igazgatóságára juttassák el 2010. február 19. 12.00 óráig. Amennyiben a pályázatukat 2010. február 17-ig a kar Dékáni Hivatalába leadják, központilag eljuttatjuk a Rektori Hivatalba.
Tovább...
 
Megjelent a felvételi tájékoztatók hivatalos kiegészítése


Elérhető a felvételizők döntését segítő, vagyis a felsőoktatási intézmények képzési listáját tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató - 2010. szeptemberben induló képzések - érettségizetteknek és diplomásoknak című kiadványok hivatalos kiegészítése.
Tovább...
 
Uniós támogatásból fejleszti könyvtárát a Debreceni Egyetem
Az olvasáskultúra fejlesztésére nyert el összesen 350 millió forintos EU támogatást a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtára, így konzorciumi keretek között a Tiszántúli Református Egyházkerület két könyvtárával kezdheti meg a beruházásokat - jelentette be az intémzény január 28-án. Többek között web 2.0-ás eszközök, így blogok, internetes üzenetküldő szolgáltatások, valamint képújságok bevezetését kezdhetik el szakmai partnerekkel együttműködve.
Tovább...
 
Ápoló hallgató is mentett Haitin


A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar 4. éves nappali tagozatos ápoló hallgatója a Magyar Református Szeretetszolgálat önkéntes csoportjával utazott és dolgozott Port au Prince fővárosban, neve Sebő Gábor.
Tovább...
 
Szakmai gyakorlatra vár a Békés Megyei Önkormányzat


A Békés Megyei Önkormányzat saját forrásainak terhére támogatni kívánja a diploma megszerzése és ezzel a tanulmányaik lezárása előtt álló, egyetemi oktatásban résztvevő fiatalok gyakorlat szerzését Békés megyében.
Tovább...
 
DiplomaosztóFotók:
Stúdió
 
Szakmai Díj 2009


A díjat Bétéri Csabáné (Ápoló, Területi Kórház Mátészalka, Reumatológiai Osztály) a szakmai díjat a "Középiskolások egészség magatartásának, táplálkozási ritmusának, mozgáskultúrájának vizsgálata az obesitas terén" c. dolgozatáért kapta. A szakmai munkát Szelesné Árokszállási Andrea koordinálta.
Tovább...
 
PRO DOMO Európai Uniós Leonardo da Vinci Project
Nyolc partner intézet hat országból vett részt 2009. november 9-10.-én Pármában egy Leonardo da Vinci Európai Uniós pályázati megbeszélésen – Trasfer of innovation.  A project első megbeszélésén a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar részéről Papp Katalin főiskolai docens és Deák Lászlóné oktató vettek részt.  Partnerországok: Olaszország a főpályázó, partnerek: Németország, Szlovénia, Spanyolország, Anglia, Magyarország.
Tovább...
 
Változások a DE Tanulmányi és vizsgaszabályzatában!

A Debreceni Egyetem Szenátusa 2009. november 12-i ülésén elfogadta a DE Tanulmányi és vizsgaszabályzatának módosítását. A módosítás Az ismeretek ellenőrzésének és értékelésének főbb formái (18. §) bekezdés több passzusát is érintik.

Tovább...
 
Nyíregyházi Gerontológiai Napok II.Fotók:
Stúdió
 
Megyei Egészségügyi Szakdolgozók V. Tudományos Napja
Tovább...
 
Új képzések a DE Egészségügyi Karon
A Magyar Akkreditációs Bizottság 2009. október 30-i ülésén támogató javaslattal jóváhagyta az orvos- és egészségtudományi képzési területhez tartozó Egészségügyi szervező alapszakon belül az egészségturizmus-szervező szakirány és az Ápolás mesterszak indítási kérelmét, illetve kiegészítéssel a társadalomtudományi képzési területhez tartozó Szociális munka és szociális gazdaság (Social Work and Social Economy – SOWOSEC) mesterképzés szakalapítási és indítási kérelmét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>


Ma 2018. 10. 17, szerda, Hedvig napja van.

Szerver terheltség:
Látogatottsági Statisztika - Hibabejelentés
© 2018 Debreceni Egyetem OEC Egészségügyi Kar