Elkészült Karunk új honlapja. Az új lap a www.de-efk.hu címen található meg.

Jelen honlapon a 2010 szeptemberéig közzétett tartalmak érhetõek el!
"Utcakép 2010"

"Utcakép 2010"

A konferencia időpontja:
2010. április 22-23.

A konferencia helyszíne:
Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar
Nyíregyháza, Sóstói út 2-4.
Tovább...
 
2010. évi TDK KonferenciaFotók:
Stúdió
Tovább...
 
DEHÖK Szakmai utak támogatási pályázata


A DEHÖK belföldi és külföldi szakmai utak, illetve programok támogatására pályázatot írt ki. A támogatási igény benyújtásához szükséges űrlap letölthető a DEHÖK honlapján a dehok.unideb.hu  címen a Pályázatok menüpontban. A pályázatok beadási határideje folyamatos.
 
Szociális munka az egészségügyben


Thomas R. Lawson – Fábián Gergely – Szociális munka az egészségügyben.
A magyar és angol nyelvű tanulmánykötet a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar és a Kent School of Social Work, University of Louisville (USA) közös kiadása.
Tovább...
 
Roma Memorial - Felsőoktatási Ösztöndíj Program

A Roma Oktatási Alap/Ösztöndíj Programok (angol rövidítés szerint: REF/SP) a soron következő, tizenegyedik tanévre is meghirdeti a Roma Memorial - Felsőoktatási Ösztöndíj Programját (angol rövidítés szerint: RMUSP) Roma főiskolai/egyetemi hallgatók részére, akik alap, mester illetve PhD szintű képzésben vesznek részt...
Tovább...
 
Ösztöndíjpályázat felvételiző hallgatók számára


A Procter and Gamble cégcsoport ösztöndíjpályázatot hirdet a 2010-ben érettségiző és felsőoktatásba nappali tagozatra felvételiző diákok számára. Az ösztöndíjpályázat részletei a www.always.hu/osztondij oldalon érhető el. A pályázat beadási határideje: 2010. június 2.
 
Új fotógalériaFotók:
Stúdió
 
Túlterheltség miatt meghosszabbították a jelentkezési határidőt


Túlterheltsége miatt akadozott február 15-én, a jelentkezési határidő estéjén az elektronikus felsőoktatási felvételi rendszer, ezért meghosszabbították a lehetőséget: ma reggel 9 órától 22 óráig újra megnyitották az e-felvételit - olvasható a felvi.hu-n.
Tovább...
 
Felhívás
A Debreceni Egyetem rektora pályázatot hirdet - a Debreceni Egyetem első alapképzésben, első mesterképzésben, első osztatlan egységes képzésben, első szakirányú továbbképzésben, valamint első felsőfokú szakképzésben nappali tagozaton tanulmányokat folytató magyar állampolgárságú, valamint a külföldi állampolgárságú hallgatói részére a 2009/2010-es tanév II. félévében egy félévre szólóan a Debreceni Egyetem Művészeti Ösztöndíjának elnyerésére.

Az ösztöndíjban azok a hallgatók részesülhetnek, akik megfelelnek az alábbi feltételeknek:
Tovább...
 
A Kapcsolat Napja a DE OEC-ben - "Szakmáink mesterei"Fotók:
Stúdió
Tovább...
 
Meghívó - "Őrjárat" 10.
-

A rehabilitáció és határterületeinek aktuális kérdései A DEOEC Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Tanszék továbbképző konferencia-sorozata

A stroke határterületei I: Thrombosis profilaxis 
Tovább...
 
Mesterképzési Fórum
A DE Egészségügyi Kar Mesterképzési Fórumot tart a mesterképzés iránt érdeklődő hallgatóknak 2010. február 08-án 15.00 órától a Torony földszinti előadótermében. A fórumra minden harmad és negyedéves hallgatót szeretettel várunk.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>


Ma 2018. 10. 17, szerda, Hedvig napja van.

Szerver terheltség:
Látogatottsági Statisztika - Hibabejelentés
© 2018 Debreceni Egyetem OEC Egészségügyi Kar