Elkészült Karunk új honlapja. Az új lap a www.de-efk.hu címen található meg.

Jelen honlapon a 2010 szeptemberéig közzétett tartalmak érhetõek el!
Rendszerváltás a felsőoktatásban 1988-2006
TüntetésAz elmúlt több mint 16 évben a magyar felsõoktatás sok átalakuláson ment keresztül. A választások küszöbén hallgatói szemmel, "alulnézetbõl" pillantunk vissza a felsõoktatás történelmére.
Tovább...
 
Konferencia az orosz nyelvtanításról
 A bővülő magyar-orosz kapcsolatrendszer miatt nő a kereslet az oroszul jól beszélő szakemberek iránt, ugyanakkor jelenleg mindössze háromszáz orosztanár tanít a hazai oktatási intézményekben, hangzott el azon a konferencián, amit az Orosz Nyelv és Irodalom Tanárainak Magyarországi Egyesülete és a Puskin Intézet szervezett az Orosz Kulturális Központban.
Tovább...
 
Mégsem értékesítik a közhálót
Mégsem értékesítik a közintézményeket internetes kapcsolattal ellátó Közhálót - tudta meg a Magyar Nemzet Magyar Bálint oktatási minisztertől. A Fidesz azt várja, hogy ennek szellemében felülvizsgálják a Nemzeti Tankönyvkiadó továbbértékesítését, a magántőkéből megvalósított beruházásokat és a diákigazolvány-tendert is.
Tovább...
 
Százmilliók oktatási-képzési programokra
 Támogatási szerződést nyújtott át 26 szakmai szövetség számára Dióssy Gábor, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) politikai államtitkára. A tárca összesen mintegy 100 millió forint vissza nem térintendő támogatást nyújt az európai követelményrendszert, elvárásokat és feladatokat ismertető oktatási-képzési programok megvalósításához, valamint ágazat- és szakma-specifikus kiadványok és tájékoztatók elkészítéséhez.
Tovább...
 
Diplomás munkanélküliség

 EUROSTAT: A diplomás pályakezdők 87 százaléka munkanélküli

A foglalkoztatáspolitikai minisztérium szerint az adat téves 

Az egyetemekről és főiskolákról kikerülő fiatalok 12,7 százaléka talál állást oklevele kézhezvételétől számított egy éven belül Magyarországon - közölte a héten az AFP hírügynökség jelentése nyomán az MTI. Ez azt jelenti, hogy 87,3 százalék pedig nem tud elhelyezkedni egy év alatt. A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium szerint az adatok tévesek, és pont fordítva igazak.

Tovább...
 
Egyeztet a Diákhitel Központ
Felsőoktatási intézményekkel egyeztet a Diákhitel Központ.

Szombathelyen járt a Diákhitel Központ Rt. vezetősége, ahol tárgyalásokat folytattak a Berzsenyi Dániel Főiskola képviselőivel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 91 92 93 94 Következő > Utolsó >>


Ma 2018. 10. 17, szerda, Hedvig napja van.

Szerver terheltség:
Látogatottsági Statisztika - Hibabejelentés
© 2018 Debreceni Egyetem OEC Egészségügyi Kar