Elkészült Karunk új honlapja. Az új lap a www.de-efk.hu címen található meg.

Jelen honlapon a 2010 szeptemberéig közzétett tartalmak érhetõek el!
Változások a DETEP szabályzatban
Tisztelt Hallgatók!

A DETEP szabályzata rövidesen megváltozik. A változásokat az alábbi dokumentum tartalmazza. Kérem azokat a hallgatókat, akik szeretnének bekapcsolódni a programba, hogy ennek megfelelően a kitöltött jelentkezési lapjukat és a munkatervet a Rektori Hivatal Tudományos Igazgatóságára juttassák el 2010. február 19. 12.00 óráig. Amennyiben a pályázatukat 2010. február 17-ig a kar Dékáni Hivatalába leadják, központilag eljuttatjuk a Rektori Hivatalba.
Tovább...
 
Túlterheltség miatt meghosszabbították a jelentkezési határidőt


Túlterheltsége miatt akadozott február 15-én, a jelentkezési határidő estéjén az elektronikus felsőoktatási felvételi rendszer, ezért meghosszabbították a lehetőséget: ma reggel 9 órától 22 óráig újra megnyitották az e-felvételit - olvasható a felvi.hu-n.
Tovább...
 
Megjelent a felvételi tájékoztatók hivatalos kiegészítése


Elérhető a felvételizők döntését segítő, vagyis a felsőoktatási intézmények képzési listáját tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató - 2010. szeptemberben induló képzések - érettségizetteknek és diplomásoknak című kiadványok hivatalos kiegészítése.
Tovább...
 
Uniós támogatásból fejleszti könyvtárát a Debreceni Egyetem
Az olvasáskultúra fejlesztésére nyert el összesen 350 millió forintos EU támogatást a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtára, így konzorciumi keretek között a Tiszántúli Református Egyházkerület két könyvtárával kezdheti meg a beruházásokat - jelentette be az intémzény január 28-án. Többek között web 2.0-ás eszközök, így blogok, internetes üzenetküldő szolgáltatások, valamint képújságok bevezetését kezdhetik el szakmai partnerekkel együttműködve.
Tovább...
 
Ápoló hallgató is mentett Haitin


A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar 4. éves nappali tagozatos ápoló hallgatója a Magyar Református Szeretetszolgálat önkéntes csoportjával utazott és dolgozott Port au Prince fővárosban, neve Sebő Gábor.
Tovább...
 
Szakmai gyakorlatra vár a Békés Megyei Önkormányzat


A Békés Megyei Önkormányzat saját forrásainak terhére támogatni kívánja a diploma megszerzése és ezzel a tanulmányaik lezárása előtt álló, egyetemi oktatásban résztvevő fiatalok gyakorlat szerzését Békés megyében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>


Ma 2018. 10. 21, vasárnap, Orsolya napja van.

Szerver terheltség:
Látogatottsági Statisztika - Hibabejelentés
© 2018 Debreceni Egyetem OEC Egészségügyi Kar